RSS

Cinci lucruri pe care le faci la 20 de ani şi le regreţi la 40

02 Mai

Cand eşti tanăr ai impresia uneori că toată lumea e a ta, că nu se poate intampla nimic rău, iar viitorul e un concept ciudat, care se află foarte departe de tine. Trăieşti clipa şi faci tot ce-ţi trece prin cap. Însă, peste 15-20 de ani s-ar putea să regreţi micile prostii pe care le faci în tinereţe. Coed Magazine a prezentat câteva dintre lucrurile pe care le faci la 20 de ani şi le regreţi la 40.

Tatuajele
Să îţi faci un tatuaj e fie cool, fie sexy, fie la modă sau pur şi simplu nu îţi trebuie vreun motiv anume. Ţi-l faci şi gata. Problema e că la…. maturitate, s-ar putea să regreţi fie pentru că ţi-ai desenat cine ştie ce grozăvie într-un loc foarte vizibil, fie că ţi s-a lăsat pielea şi se vede urât şi pentru că le dai exemple proaste copiilor tăi.

Pozele şi filmuleţele sexy
Iubire mare în facultate. Tu şi persoana iubită aveţi o adevăratp colecţie de poze şi filmuleţe sexy ale cărora protagonişti sunteţi, evident, voi. Poate la 22 de ani sunteţi mândri de realizările voastre, dar e posibil ca peste ani şi ani să regretaţi micile momente foto-video, mai ales dacă, din greşeală, acestea vor ajunge pe internet sau în mâinile cui nu trebuie.

Căsătoria
Ţi-ai găsit jumătatea, sufletul pereche şi alte bazaconii romantice şi adolescentine. Pasul următor? Vă căsătoriţi imediat, chiar dacă sunteţi tineri, nu puteţi să aveţi grijă nici de voi înşivă, nu aveţi un venit stabil şi habar nu aveţi ce vreţi să faceţi cu viaţa voastră. Mare greşeală, pentru că în curând, când o să vă vină mintea la cap s-ar putea să regretaţi când o să observaţi că tu şi persoana iubită cândva sunteţi complet diferiţi sau pur şi simplu v-aţi plictisit unul de celălalt.


Timpul departe de familie
Nu mai ştii cum să fugi de acasă, iar vacanţele le petreci departe de toţi şi de toate. Nu vrei să auzi de mama şi de tata, nici măcar la telefon. Peste ani şi ani, când ei nu vor mai fi, vei regreta că nu ai petrecut mai mult timp împreună cu ei şi, din păcate, atunci va fi prea târziu.

Călătoriile… ignorate
Paris, Veneţia, Londra, Belgrad. Ai auzit de ele, dar preferi să stai două săptămâni în Vamă sau să dormi în cort pe vârful Omu. Mai bine pui ceva bani la saltea şi petreci câteva zile vizitând diverse oraşe europene şi nu numai. Peste ani şi ani nu vei mai avea timp şi nici energie. În plus, poate va trebui să cari după tine şi 2-3 copii.

Anunțuri
 
Scrie un comentariu

Scris de pe Mai 2, 2010 în Diverse

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: