RSS

Trei minciuni pe care ţi le spune când îţi dă papucii şi pe care le crezi:)

03 iun.

Când iubitul sau iubita te părăseşte îţi cade lumea în cap. Îi ceri explicaţii şi poate nu are ce să-ţi spună. Dar insişti, astfel încât uneori inventează nişte scuze de-a dreptul penibile. Află mai jos care sunt minciunile pe care le foloseşte cel mai des atunci când îţi dă papucii.

Eşti prea de treabă
Da, cine ar vrea să aibă alături o persoaă de treabă, drăguţă sau bună? E absurd să se despartă de tine pentru că eşti astfel. În cel mai sigur caz te minte pentru ca să te facă să te simţi bine. Totuşi, dacă eşti foarte bleg, te laşi călcat în picioare de toată lumea şi toţi te iau de fraier e posibil să spună adevărul… doar că nu „de treabă” e sintagma care te caracterizează.

Eşti prea bun/ă la pat
Potrivit celor mai recente studii, 82% dintre relaţii se destramă din cauza faptului că unul dintre parteneri e un adevărat zeu în pat. Da, cum să nu?! Dacă îţi spune asta clar te minte. Bineînţeles, ar putea să fie un adevăr ascuns aici: eşti grozav în aşternut dar se desparte de tine pentru că-i plac persoanele de acelaşi sex.

Eşti prea inteligent/ă
Dacă îţi spune că eşti mult prea inteligent/ă pentru ea/el, e clar că există o problemă la mijloc. Ori jumătatea ta nu e inteligentă deloc şi renunţă la tine pentru un motiv stupid, ori te minte frumos şi e clar că nu eşti atât de inteligent pe cât se presupune dacă nu îţi dai seama că ai fost indus în eroare.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe iunie 3, 2010 în Diverse

 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: